Som obyčajný

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Revolúcia na pochybný spôsob, alebo podivné vyčíňanie pseudokomunistu

Dnešný článok by som rád venoval osobe, ktorá sa úspešne skrýva za neznámu organizáciu Revolučná komunistická strana prezentovanú prostredníctvom blogu revkoms.blogspot.com. Zdržím sa akýchkoľvek dohadov a nebudem dokazovať a ani vyvracať to, čomu sa autor na tomto webe venuje.
Autor je zjavne frustrovaný komunista odmietajúci realitu. Žije vo vlastnom svete a historické skutočnosti (zločiny totalitného režimu) si vykladá po svojom. Navyše uráža všetkých ľudí, ktorí mu v živote prišli do rany, na moje počudovanie sú medzi nimi aj samotní členovia KSS. Podotýkam, že konfrontácia, je v jeho prípade neprípustná, zjavne, ako som sa mal možnosť veľakrát presvedčiť, asi preto, že mu chýbajú mu schopné argumenty. Operovať s tým, že politickí väzni potrestaný trestom smrti boli odsúdení spravodlivo je predsa len dosť veľký nonsens. Aj keď nemusíte absolútne súhlasiť úplne všetci. Tento trest je v súčasnosti neprípustní aspoň vo väčšine civilizovaného sveta. Najmä však tam, kde jeho cena znamená predsa len čosi viac a ukončiť ho nemá právo nijaký iný človek. Predsa nik nie je Bohom a nik nestojí úplne nad zákonom aby mohol v tak širokej miere rozhodovať o živote druhého človeka.
Okrem toho vo svojich príspevkoch ignoruje jednu zo základných slobôd, ktoré sa týka vierovyznania a politického názoru. Opäť len môžem poznamenať, že tento človek žije vo svojom vlastnom svete, ktorý z časového hľadiska neprekročil rok 1950.
Naďalej ostávam v očakávaní, že tento pseudokomunista odhalí svoju pravú tvár a zanechá svoje potkanie spôsoby života... teda neplatilo by to jedine v prípade, že sa jedná o skutočného potkana. Ak by to bola pravda, išlo by zrejme o prvého blogera svojho druhu.

Spoločnosť | stály odkaz

Komentáre

  1. Som si pozrel tne blog
    a jediné čo mi napadlo: Toto píše aké vypatlané hovado?
    som znechutený :(
    publikované: 11.05.2011 14:52:33 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014